maanantai 7. toukokuuta 2012

Satakunnanajot

Tulokset löytyvät tuolta: http://www.koivistonisku.profiili.fi/SIRA_Files/downloads/SatAjot2012YT.pdf

Prologissa ihan ok ajo. Hieman tuli lähdettyä liian kovaa alussa ja maksimisykkeet 196 oli jo taulussa ennen viimeistä 500m loppunousua, joka kyllä varmasti söi ajasta pari sekunttia! Kuitenkin tuloksena kohtuullinen 15.sija

 Etappi 2. 90km. Sää oli mukavan kostea +5 ja vesisadetta. Renkaita meni monella ja rapaa oli silmät ja suut täynnä. Irtiotto ajettiin ihan lopussa melkein kiinni ja he olivat vain sekunnin edellä. Itsellä ihan ok sijoitus 6. mutta sillä ei vielä saanut tärkeitä hyvityssekenutteja, joita jaettiin kolmelle parhaalle. Ne olisivat olleet tärkeitä kokonaiskilpailun kannalta.

Loppukiri loivaan ylämäkeen.

Etappi 3. 125km. Jalka oli hyvä, onnistuin kuitenkin harmikseni olemaan täysin väärässä paikassa väärään aikaan ja missaamaan tärkeän irtioton, jonne lähti noin 15-20 kuskia. Pääjoukossa vauhti tipahti, koska kaikilla tiimeillä tuntui olevan kuski irtiotossa, eikä he halunneet vetää kiinni. No ajattelin että kokeillaan sitten yksin vetää kiinni ja sainkin eroa supistettua noin 30sekunttia, mutta se alkoi tuntua liian raskaalta kovassa tuulessa, jolloin totesin että en saa yksin sitä vedettyä kiinni. Heti kun lopetin vedon niin vauhti tippui 30kmh! Todella turhauttavaa. Ainoalla seurakaverillani Tonyllä meni rengas rikki jo etapin alkupuolella, joten hänestäkään ei ollut auttamaan, koska oli pudonnut. Lopussa sitten tultiin pääjoukossa kohti maalia ja yritin vielä pari kilometriä ennen maalia irti yksin pääjoukosta, että saisi sekuntteja jotka vaikuttaisi kokonaiskisaan. No en pysynyt irti ja tulin pääjoukossa maaliin. Maalissa huomasin että takakumi on tyhjä! No olipa tuuria että vasta siinä vaiheessa! Voi olla kuitenkin että se oli jo tyhjentynyt hiljalleen ennen maalia, koska se ei räjähtänyt kunnolla. Lopuksi voin todeta että pitää olla aina ylempänä pääjoukossa, ei koskaan keskiväliä taaempana. Nyt sai jälleen todeta sen että yksin ei vedetä kiinni isoa hatkaa.. Mutta hyvä kisa.


Turhautimista havaittavissa pääjoukon keulalla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti